Madrac Comfort SLEEP

Comfort S je madrac koji u svojoj osnovi ima opružnu Bonell žičanu jezgru. Bonell opružna jezgra sastoji se od posebno tretiranih opruga kako bi čelična žica od kojih su izrađene ostala trajno elastična i time zaštičena od lomova. Zahvaljujući progresivnoj sili opruge, Bonell jezgra “federira” tj. ugiba se najprije mekano, a kod rastućeg opterećenja sve čvršće. Zato je ovakav tip jezgre vrlo pogodan za primjenu u madracima tj. za podnošenje različitih pa i većih težina.

Kao obloga na jezgru koriste se, komprimirana i lijepljenjem povezana, kokos vlakna formirana u kokos plohu. Kako bi se dobila bolja elastičnost i trajnost kokos plohe, vlakna su prije komprimiranja podvrgnuta postupku latexiranja.

Comfort S je madrac koji se vrlo često koristi za primjenu u hotelskim i ostalim smještajnim objektima, s time da se za ovakvu namjenu preporuča naručiti F2 tip madraca, odnosno pojačanu opružnu jezgru.

Navlaka: Antibakterijska tkanina koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex Standarda 100, prošivena silikoniziranim PES vlaknima i PU pjenom.

Obloga: Plohe od latexiranog kokosa.

Jezgra: Bonell opružna jezgra izrađena od čelične žice promjera 2,2 mm u madracima do 100 cm širine, te žice promjera 2,4 mm u madracima preko 100 cm širine.

Tvrdoće: F1 – standardno, F2 – prema zahtjevu do širine madraca 100 cm

Visina madraca: 21 cm

Dimenzije: Izrađuje se u svim standardnim dimenzijama.

Na zahtjev kupca moguća je izrada i u vanstandardnim dimenzijama.