Elastična podnica Tripod GN

Tripod podnice izrađuju se kao kombinacija okvira elemenata od furnirske ploče oplemenjene folijom sa sve četiri strane u dekoru aluminija i elastičnih letvica s folijom u kombinaciji boja bijela i aluminij. Po tri letvice ugrađuju u bočne nosače izrađene od visokokvalitetne (SBS) gume koja ima izuzetno dobra elastična i mehanička svojstva što osigurava odlično podupiranje tijela, ali i izdržljivost i trajnost podloge. Na vanjskim stranicama okvira podnice nalaze se plastične završne kape.

Karakteristika podnice Tripod je da ima jedan red letvica više što znači da su letvice gušće postavljene i da nema velikog razmaka od kraja podnice i zadnje letvice. Na uzglavlju podnice nalazi se dekorativna široka letvica u crvenoj boji koja također smanjuje razmak između početka podnice i prve letvice.
U zoni lumbalnog dijela tijela podloge Tripod nalaze se regulatori elastičnosti kojima se regulira elastičnost letvica prema osobnoj potrebi korisnika.

Preporuka je da se podnice Tripod kombiniraju sa što kvalitetnijim madracima kako bi do izražaja došla izvrsna elastična svojstva madraca i podloge u interakciji.

Tripod GN: Ovaj tip podloge ima mogućnost mehaničkog podešavanja uzglavlja i uznožja u nekoliko različitih stupnjeva.
Elastična podloga Tripod sastoji se od 1 šire letvice i 42 užih letvica.

Dimenzije podnica Tripod: 190/200/210 x 80, 190/200/210 x 90, 190/200/210 x 100 cm
Visina podnica Tripod: 9,5 cm

Kategorije: ,