Elastična podnica Modus GN

MODUS podnice izrađuju se kao kombinacija okvira elemenata od furnirske ploče oplemenjene folijom sa sve četiri strane u dekoru aluminija i elastičnih letvica s folijom u bijeloj boji. Po tri letvice ugrađuju u bočne nosače izrađene od visokokvalitetne (SBS) gume koja ima izuzetno dobra elastična i mehanička svojstva što osigurava odlično podupiranje tijela, ali i izdržljivost i trajnost podloge. Na vanjskim stranicama okvira podnice nalaze se plastične završne kape.

U zoni ramena i lumbalnog dijela tijela podloge MODUS izrađene su od specifičnih tzv. pojedinačnih elastičnih elemenata koji su zbog svoje konstrukcije izuzetno fleksibilni te se prilagođavaju svakoj promjeni položaja tijela.

Gornje plastične ploče postavljene su na gumene nosače različitih elastičnosti i gibljive su u svim smjerovima. Uslijed toga tijelo je uvijek pravilno poduprto pri ležanju, a u kombinaciji s kvalitetnim madracem, osigurana je izuzetna udobnost. U ramenoj zoni gume su elastičnije, a u srednjem, lumbalnom dijelu tvrđe.

Preporuka je da se podnice Modus kombiniraju sa što kvalitetnijim madracima kako bi do izražaja došla izvrsna elastična svojstva madraca i podloge u interakciji.

Elastične podloge Modus sastoje se od 24 letvice i 4 reda završnih plastičnih kapa.

Modus Matic GN: Pomoću elektromotora ova se elastična podloga može podesiti tako da se u potpunosti prilagodi anatomiji tijela. Moguće je nezavisno podešavanja leđnog i nožnog dijela podloge u mnogo različitih položaja, od ležanja do sjedenja. Motor sadrži bateriju pomoću koje se podnica može spustiti i kada nestane struje.

Dimenzije: 190/200 x 90, 190/200 x 80 cm
Visina podnica Modus: 9 cm

Kategorije: ,