PALKOVIĆ društvo s ograničenom odgovornošću za građevinarstvo, trgovinu i usluge osnovano je 2.3.1992 godine kao nastavak poduzetničke djelatnosti građevinskog obrta koji je osnovan 1964. godine od strane gospodina Ivana Palkovića. 1980. godine gospodin Ivan Palković odlazi u mirovinu, a obrt preuzima njegov sin Željko.

1992. godine građevinski obrt Palković preoblikuje se u trgovačko društvo u čije se poslovanje uključuje praktički cijela obitelj te obrt u stvari prerasta u obiteljsku tvrtku Palković. Najznačajnija promjena u preoblikovanju iz obrta u trgovačko društvo je ta da je gospođa Kata Palković preuzela većinski vlasnički udio u društvu od preko 50% te je ujedno preuzela vođenje uprave poduzeća. Poduzeće tijekom poslovanja uvodi nove djelatnosti te se pored građevinarstva počinje baviti trgovinom, ugostiteljstvom te uslugama pranja automobila.

Tijekom razvoja poduzeća u posao se postepeno uvode i ostali članovi obitelji, kćerka Marija, zet Marijo i sin Ivica, a dolazi i do zapošljavanja novih radnika tako da sada društvo broji 21 zaposlenika. Pored stalno zaposlenih poduzeće za sezonske poslove u građevinarstvu zapošljava još 10 radnika. Poduzeće namjerava proširiti djelatnost na proizvodnju koja bi bila logički slijed dosadašnjoj djelatnosti.

2005. g poduzeće napravilo je značajan iskorak u poslovanju preseljenjem djelatnosti na novu lokaciju u Virovitici na početku Strosmayerove ulice gdje je otvoren salon namještaja, praonica automobila i ugostiteljski objekt Caffe bara. Lokacija za ove djelatnosti je izvanredna jer se nalazi na samom ulazu u Viroviticu u neposrednoj blizini benzinske stanice i križanju Podravske magistrale i zapadne zaobilaznice Virovitice.

Početkom 2009. godine poduzeće Palković d.o.o. otvara još jednu novu granu djelatnosti – proizvodnju namještaja po mjeri.

Kompletan popis naših sadašnjih usluga možete pogledati na poveznicama sa lijeve strane.