Madrac Astoria GOLD

ASTORIA je specifičan, visoko-kvalitetan, luksuzno izveden madrac, izrazite visine i vrlo visoke razine udobnosti. Osnovu ovog posebnog madraca čini jedinstvena opružna jezgra, izrađena u tzv. double-decker varijanti koja osigurava vrhunsku kvalitetu spavanja. Jezgra je obostrano bogato obložena kombinacijom HR (high resilient) pjene, PES vate i svile. Madrac Astoria beskompromisno udovoljava ljubiteljima estetike i elegancije te također kvalitetnih materijala i iznimne udobnosti.
Madrac Astoria izvrsno se, estetski i funkcionalno, nadopunjuje s krevetom Astoria te zajedno čine izuzetno eleganatan, luksuzan i specifično visok ležaj izrazite udobnosti.

DOUBLE-DECKER džepičasta opružna jezgra kombinirana je horizontalnim spajanjem dvije odvojene džepičaste jezgre različitih visina i različitih debljina žice. Donja je jezgra visoka 12 cm, a gornja 4 cm te je, osim razlike u visini, gornja jezgra i mekanija od donje budući da su opruge izrađene od tanje žice.

SVILA kod primjene u madracima ima brojne prednosti, kao što je održavanje optimalne temperature tijela prirodnim grijanjem zimi i hlađenjem ljeti te izvrsna prirodna apsorbcija vlage uslijed čega se tijelo manje znoji. Osim toga, svila sadrži Sericin koji ne dozvoljava razvoj grinja ni bakterija, a niti se na svili mogu razvijati ikakve gljivice.

Navlaka: dvoslojna MERINO WOOL SOFT tkanina koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex Standarda 100, prošivena svilom, PES vatom i lutrasilom. Navlaka je izvedena s četverostranim zatvaračem i 3-MESH umetkom, razdvojiva je na dvije plohe i kemijski se održava laganim tretiranjem perkloretilenom.

3-mesh – Na bočnim stranama madraca ušiven je prozračan, tzv. 3-MESH umetak koji dodatno osigurava najbolju moguću prozračnost madraca.

Obloga: propex mreža i ploče od HR (high resilient) pjene K3536, debljine 55 mm, gustoća HR pjene: 35 kg/m3, tvrdoća: 36 N
Jezgra: DOUBLE DECKER džepičasta opružna jezgra – debljina žice 1,3 – 1,8 mm

Dimenzije: 200×140 • 200×160 • 200×180 • 200×200 • 210×140 • 210×160 • 210×200 cm
Mogu se izraditi i madraci svih ostalih dimenzija po želji kupca

Visina madraca: 35 cm