Madrac Adria

Adria je jednostavniji tip madraca koji u svojoj osnovi ima klasičnu Bonell opružnu jezgru konusnog oblika, što znači da je opruga manjeg promjera u srednjem dijelu nego na krajnjim prstenovima. Opruge se slažu u niz i spajaju spiralnom žicom u jezgru. Svaka je opruga posebno tretirana kako bi se postigla dugotrajna elastičnost i zaštita od lomova.

Madrac Adria u svojoj osnovi ima pojačanu jezgru te je pogodan za primjenu u smještajnim objektima nižih kategorija. Budući da nema bočnih okomica povećana je prozračnost madraca tj. omogućena dodatna cirkulacija zraka.

Obloge od lateksiranih kokosovih vlakana – latexiranjem se kokosovim vlaknima povećava elastičnost, ali ujedno i čvrstoča i trajnost. Tako se dobije udobna obloga koja je istovremeno dovoljno čvrsta da bude barijera što osigurava da se pri ležanju na madracu pod tijelom ne osjete njegove opruge.

Navlaka: Teškogoriva jacquard tkanina koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex Standarda 100, prošivena silikoniziranim PES vlaknima i PU pjenom.

Obloga: Plohe od latexiranog kokosa.

Jezgra: Bonell opružna jezgra. Izrađena od čelične žica promjera 2,3 mm.

Tvrdoće: F1

Visina madraca: 19 cm

Dimenzije: Izrađuje se u svim standardnim dimenzijama

Vanstandardne dimenzije izrađuju se s okomicama od PU pjene.