Namještaj po mjeri

Tvrtka PALKOVIĆ d.o.o. dizajnira i proizvodi namještaj po željama kupaca i mjerama prostora.

Postavili smo čvrste odrednice za svoje poslovanje po kojima su nas prepoznali naši zadovoljni kupci:

– vrhunska kvaliteta izrade namještaja i fleksibilnost kod kreiranja

– Brzina izrade i dostave

U vlastitom pogonu proizvodimo kuhinje, spavaće, dnevne i dječje sobe, ugradbene ormare, predsoblja, kupaonski namještaj , namještaj za opremanje stambenih prostora, poslovnih prostora te apartmana, hotela i hostela.

KUHINJE

Kuhinje po mjeri izrađujemo od najkvalitetnijih materijala – iverala, iverala u visokom sjaju, medijapana (folija i lakirani), akrila, vodeći računa o dizajnu i funkcionalnosti. Omogućavamo veliki izbor boja, materijala i kuhinjskih elemenata.

SPAVAĆE SOBE

Spavaće sobe izrađujemo po mjeri vašeg spavaćeg prostora uz lijep i atraktivan dizajn prema vašim željama, ukusima i estetskim potrebama., kako bi se što bolje i kvalitetnije odmorili i naspavali.

DNEVNE SOBE

Veliki izbor materijala i boja, kao i kombinacije različitih materijala (iverala i medijapana) daju nam veliki spektar mogućnosti izrade namještaja po mjeri kao što su komode, stolovi i klub stolići, regali, poličari.

DJEČJE SOBE

Kombinacijom velike palete boja i dekora iverala u mogućnosti smo izraditi dizajnom moderne, razigrane i vesele dječje sobe prilagođene potrebama i navikama djeteta. Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći da za svoje dijete kreirate funkcionalan i zabavan prostor za igru, učenje i odrastanje.

UGRADBENI ORMARI

Ugradbene ormare izrađujemo po vašim mjerama i željama , te nudimo veliki izbor dekora i kvalitetnih materijala kako bi bili prilagođeni vašem ukusu, potrebama i navikama. Ormari mogu biti samostojeći ili ugradbeni. Otvaranje ormara radimo prema vašoj potrebi a može biti: klizno ili krilno. Ukoliko želite unikatan, kvalitetan, funkcionalan, trajan i pouzdan ormar, naši projektanti će Vam rado pomoći osmisliti njegov dizajn.

PREDSOBLJA

Predsoblja su prostorije koje će Vaš gost najprije zamijetiti i steći prvi dojam o Vašem stambenom prostoru kada Vam dolazi u posjetu. Zato je izrazito važno da vaše predsoblje lijepo izgleda i da je funkcionalno, kako bi Vi i Vaši gosti bili zadovoljni. Funkcionalnost možemo postići kombinacijama više elemenata, polica, vješalica, komoda, ugradbenih ormara,ogledala i sl.  Odabirom vrste materijala, boje i rasporeda elemenata možete postići vizualno ugodan dizajn, te visoku razinu funkcionalnosti.

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ

Kupaonski namještaj izrađujemo prema prostoru i željama kupca, prateći najsuvremenije trendove oblikovanja. Obratite nam se s Vašim željama ili skicama i izraditi ćemo Vam potreban namještaj za kupaonicu kako bi Vam i taj dio prostora postao ugodniji i ljepši. Odabir boja, ručki, okova i ostalih dodataka prepuštamo Vama, kako bi imali priliku samostalno kreirati izgled vaše kupaonice.

NAMJEŠTAJ ZA OPREMANJE STAMBENIH PROSTORA

Bavimo se opremanjem stambenih prostora kao što su stanovi i privatne kuće. Opremamo kompletan stambeni prostor počevši od kuhinje, dnevnog boravka, spavaćih i dječjih soba, hodnika, pa sve do kupaonice.

NAMJEŠTAJ ZA OPREMANJE POSLOVNIH PROSTORA

Opremamo poslovne prostore kao što su vijećnice, dvorane, predavaonice, škole, čekaonice, uredi, trgovački centri, pekare, restorani, barovi … Proizvodimo stolove i klub stoliće, pultove, police, ormare, komode… U ponudi imamo i veliki izbor uredskih i barskih stolica.

NAMJEŠTAJ ZA OPREMANJE APARTMANA, HOTELA I HOSTELA

Palković d.o.o. Vam nudi program opremanja apartmana, hotela i hostela. Osigurajte si kompletan namještaj za Vaš apartman, hostel ili hotel počevši od spavaćih soba, kuhinja, pa sve do kupaonica. Ponuda uključuje besplatno savjetovanje, izradu nacrta, izmjeru prostora i montažu. Naše ljubazno i stručno osoblje pomoći će Vam pri odabiru boja, materijala i dekoracija te na taj način omogućiti Vašim gostima kvalitetan odmor.

Opremanja poslovnih prostora

Croatia Tehnički pregledi u:

– Virovitici
– Bjelovaru
– Čazmi
– Samoboru
– Rijeci
– Sinju
Razvojna agencija Vidra u Virovitici

Hu-Cro-Fit Srednja škola” Stjepan Ivšić” Orahovica

Osnovna škola „Petar Preradović“ u Pitomači

Opća bolnica Virovitica

Hrvatski zavod za zapošljavanje u Virovitici

Croming fitnes centar u Pitomači

Poslovni prostor ” Pan parket” Čačinci

Ured poduzeća “Agip” Virovitica

Niskogradnja “Bambo” Budrovac Lukački

Geosistemi Virovitica

Obrt Šapina – Korenica (uređenje kuća za iznajmljivanje)

The Brit Hostel, Zagreb

The House Hostel Zagreb

Top Consult Grupa Zagreb

Vit Commerce d.o.o trgovina u Virovitici

Komunalije Đurđevac d.o.o

i ostale razne privatne i poslovne objekte.